ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

PRESENTACIÓ: 'EL MÓN EL 2021: DEU TEMES QUE MARCARAN L'AGENDA INTERNACIONAL'

Dijous 14/01, a les 18h
PRESENTACIÓ: 'EL MÓN EL 2021: DEU TEMES QUE MARCARAN L'AGENDA INTERNACIONAL'

Després d’un any 2020 marcat a tots els nivells per la pandèmia de COVID19, el 2021 hauria de ser un any de grans decisions que definirán el món en els propers anys. Aquesta és una de les conclusions que s’extreuen de l’informe El Món 2021: Deu temes que marcaran l’agenda global que ha elaborat el CIDOB en col·laboració amb EsadeGeo i que presentarem al Colpis el dijous 14 de gener a les 18h de la tarda, en streaming a través de Zoom.


Per a l'acte, comptarem amb la presència de Pol Morillas, director del CIDOB, Eduard Soler, investigador sènior del CIDOB i coordinador de l'Informe i Débora Miralles, responsable de la Comissió de Relacions Internacional del Colpis, promotora de l'esdeveniment. 

 

Després del shock que ha suposat la pandèmia, en els propers mesos caldrà prendre decisions tant individuals com col·lectives, l’impacte de les quals marcarà els camins a seguir fins al 2030 i les dinàmiques que es generaran tant pel que fa les relacions interpersonals com les internacionals.

 

Alguns dels altres temes que l’informe ha analitzat són la recuperació econòmica, l’aprofundiment de les desigualtats preexistents; els reptes migratoris; la gestió sanitària i les campanyes mundials (o no de vacunació) i l’arribada de Joe Biden la presidència dels Estats Units i la seva repercussió internacional.

 

La sessió s'emmarca en el conveni de col·laboració que han signat el Colpis i el CIDOB. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web