ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]
elemento

Descripció

Descripció

EN QUÈ CONSISTEIX?

La Borsa de Treball del Col·legi és una eina amb la qual pretenem dinamitzar i vehicular el mercat laboral associat a la figura del/la sociòleg/oga i el/la politòleg/oga, posant en contacte les empreses, administracions públiques, entitats i institucions diverses amb els i les professionals especialitzats/des que cerquen per cobrir els seus llocs vacants.


A QUI S'ADREÇA?

Es tracta d'un servei gratuït ofert tant als nostres col·legiats i col·legiades com a les empreses i resta d'entitats que ho necessitin. 


COM FUNCIONA?

PER ALS COL·LEGIATS/DES

Tot(e)s els i les nostres membres podran consultar i inscriure's a les ofertes laborals que els interessin a través de l'àrea pròpia de que disposen en aquest apartat. Només caldrà que prèviament hagin inserit el seu Currículum Vitae, el qual podran actualitzar tantes vegades com vulguin.

PER A LES EMPRESES
Mitjançant l'Àrea d'Empreses podran enviar la seva oferta laboral al Col·legi només emplenant el formulari amb les característiques del lloc de treball ofert. El Col·legi es reserva el dret de validar totes les ofertes laborals que se'ns adrecin, així com fer a l'empresa sol·licitant les consultes prèvies que siguin necessàries abans de publicar l'oferta, per tal de garantir un servei eficaç.


D'acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el Col·legi no publicarà al web ni donarà a conèixer el nom de l'empresa que ofereix el lloc de treball en qüestió excepte en el cas que aquesta ho manifesti explícitament.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web