ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]
elemento

Sociòlegs/logues i politòlegs/logues

EL POLITÒLEG I LA POLITÒLOGA

El professional de la Ciència Política estudia, analitza i incideix en les diferents relacions socials des de les relacions de poder. Es tracta d'una figura clau dins els organismes i institucions de servei públic, donat el seu profund coneixement respecte el funcionament de l'Administració Pública així com dels sistemes polítics.

D'altra banda, la seva formació multidisciplinar en matèries com Economia, Sociologia, Història, Dret o Relacions Internacionals el/la converteix en un/a professional versàtil, completament apte/a per al sector privat. Aquesta formació el/la capacita per a detectar necessitats, planificar objectius, plantejar estratègies i dissenyar, executar i avaluar projectes.

 

EL SOCIÒLEG I LA SOCIÒLOGA

El i la professional de la Sociologia és un/a científic/a social la tasca del/la qual consisteix en la investigació, estudi i avaluació dels processos socials.

Aquest coneixement es basa en el domini de tècniques i eines d'investigació, on s'afegeix formació en organitzacions, Economia, Ciència Política, Història o Estadística, entre d'altres.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web