ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]
elemento

Regulació del col·legi

ESTATUTS DEL COL·LEGI

El Col·legi va registrar els seus nous Estatuts al Registre de Col·legis Professionals de la Generalitat de Catalunya, després de la resolució dictada a tal efecte pel departament de Justícia de l’executiu català, publicada al DOGC número 485 amb data 5 d’abril de 2007.

La llavors degana del Col·legi, la Sra. Anna Parés, va presentar el nou text estatutari davant l’esmentat departament el mes de gener de 2007. Aquesta gestió es va produir després que els estatuts fossin aprovats per part dels nostres col·legiats i col·legiades en l’assemblea general extraordinària que va tenir lloc a la seu del Col·legi el 18 de desembre de 2006.

Es va tancar així un procés que es va iniciar amb la constatació de la necessitat d’ajustar els nostres estatuts als canvis que en l’entorn professional, acadèmic i social s’han produït des de la creació del Col·legi, prenent com a referència bàsica la llei 7/2006 de l’Exercici de Professions Titulades i de Col·legis Professionals de 31 de maig de 2006. Un treball elaborat per la Junta de Govern del Col·legi però obert a tots els i les nostres membres amb l’objectiu d’assolir uns estatuts consensuats i comuns a tots els qui formem i fem aquesta entitat.

FITXERS ADJUNTS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web