ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]
elemento

Màsters i Postgraus en Conveni amb el Colpis

MÀSTER I DIPLOMATURA DE POSTGRAU EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA [TISA]

 

El Màster i la Diplomatura de Postgrau de Tècniques d'Investigació Social Aplicada [TISA] són una iniciativa conjunta de l'Institut d'Estudis del Treball (IET) de la Universitat Autònoma de Barcelona, del Departament de Sociologia de la Universitat de Barcelona, i del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya

 

L'objectiu del Màster / Diplomatura de Postgrau és oferir una formació especialitzada de postgrau destinada al coneixement i ús de les tècniques d'investigació avançades en el camp de les ciències socials i humanitats, amb una orientació aplicada i de professionalització.
 

Tant el Màster (2 anys) com la Diplomatura (1 any) s'imparteixen en format online i s'adrecen a les persones de parla hispana.

 

A la tardor de 2021 iniciarem la 19a edició del Màster, iniciat l'any 2003. 

 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

 

MÀSTER EN POLÍTIQUES PÚBLIQUES, DRETS SOCIALS I SOSTENIBILITAT

 

L'objectiu del Màster en Polítiques Públiques, Drets Socials i Sostenibilitat que organitza la Facultat de Dret de la Universitat de Barcelona té com a objectiu formar a especialistes en polítiques públiques intersectorials, tant pel que fa al disseny de polítiques públiques amb impacte social, com en el dret a la ciutat (medi ambient, smart cities, mobilitat i urbanisme) com en polítiques socials i d'igualtat (gènere, educació, salut i participació).

 

Dirigit per experts en polítiques públiques i dret administratiu, el màster va adreçat als professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya.


Descomptes per als/les col·legiats/des:
Totes les persones col·legiades gaudiran d'un descompte de 180 euros en el preu de la matrícula. Per a fer-lo efectiu, és imprescindible acreditar la col·legiació en el moment de formalitzar la inscripció.

 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

 

MÀSTER EN PREVENCIÓ DE LA RADICALITZACIÓ

 

L'objectiu del Màster en Prevenció de la Radicalització (UB) és formar especialistes en polítiques públiques proactives per a la prevenció dels extremismes de manera que, la formació és una bona oportunitat per a politòlegs/ogues i/o sociòlegs/ogues de convertir-se en expert(e)s en els processos de radicalització i els discursos d'odi, com ara l'extrema dreta o l'islamisme gihadista.
 

Descomptes per als/les col·legiats/des:
Totes les persones col·legiades que es matriculin en aquest curs gaudiran d'un descompte de 180 euros en el preu de la matrícula. Per a fer-lo efectiu, és imprescindible acreditar la col·legiació en el moment de formalitzar la inscripció.

 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

POSTGRAU EN COMUNICACIÓ I LIDERATGE POLÍTIC 

 

Aquesta diplomatura de postgrau sorgeix de la convicció de que les competències de lideratge en la política estan íntimament relacionades amb les competències comunicatives. Les interaccions que es produeixen en els partits polítics i els equips i les organitzacions socials respecte la naturalesa del lideratge, obliguen al compromís per la justícia, el progrés i el benestar de la ciutadania. El lideratge polític demana competències per captar les circumstàncies i entendre a les persones i les seves necessitats, per prendre decisions sobre aspectes molt diversos i complexos, i orientar el rumb de les organitzacions. Aquestes competències van íntimament lligades a l'obligació d'explicar les coses de la forma adequada a cada situació, la necessitat de convèncer i de motivar per a l'acció, la conveniència d'encertar amb el discurs que, a més d'entenedor, ha de ser de contingut substancial i útil. Les eines seran l'expressió i la comunicació eficaç.La diplomatura en Comunicació i Lideratge Polític es dirigeix a persones que treballen o pretenen treballar en llocs de responsabilitat en l'àmbit de la política, el sindicalisme, els moviments i les entitats ciutadans, tant en institucions públiques com privades, persones que vulguin progressar en les seves competències perfeccionant els seus coneixements, recursos i habilitats de comunicació i de lideratge.

 

El camp que abasta la comunicació és probablement il·limitat. El programa de la diplomatura se centrarà en el lideratge i la comunicació per a la intervenció en política. Tractarà temes d'absoluta actualitat i es desenvoluparà a través de metodologies avançades basades en la participació activa de l'alumnat i les pràctiques competencials en escenaris diversos.

 

Descomptes per als/les col·legiats/des:
Totes les persones col·legiades que es matriculin en aquest curs gaudiran d'un descompte de 210 euros en el preu de la matrícula. Per a fer-lo efectiu, és imprescindible acreditar la col·legiació en el moment de formalitzar la inscripció.

 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

 

POSTGRAU EN RESOLUCIÓ DE CONFLICTES PÚBLICS I MEDIACIÓ COMUNITÀRIA (UdG)


El postgrau, amb 16 edicions impartides ininterrompudament en diferents modalitats, amb més de 250 professionals en actiu, que va ser pioner en l’anàlisi i el tractament de la conflictivitat pública i que encara avui és l’únic dedicat exclusivament a aquesta àrea de coneixement i d’intervenció, parteix de la premissa que el conflicte és inherent a les nostres vides, forma part de la quotidianitat, i que el fa ser d’una manera o d’una altra i ens permet assolir solucions exitoses és el seu tractament, la seva gestió i resolució i que impliqui el màxim d’agents afectats des d’una visió positiva i amb criteris de gestió de qualitat.

 

En aquest sentit, els estudis parlen de com les persones que saben afrontar els conflictes de forma no violenta, i tenen eines de mediació i gestió alternativa de conflictes tenen més possibilitats de ser contractades i contractats quan busquen feina. Però també, aquelles persones que es formen en el postgrau se'ls està donant eines per millorar a nivell professional.

 

El curs combina la part teòrica, i una part pràctica en què l'alumne/a genera les seves pròpies eines d'intervenció en diferents àmbits de la gestió del conflicte.
 

 

Descomptes per als/les col·legiats/des:
Totes les persones col·legiades que es matriculin en aquest curs gaudiran d'un descompte del 10% en el preu de la matrícula. Per a fer-lo efectiu, és imprescindible acreditar la col·legiació en el moment de formalitzar la inscripció. El descompte estarà actiu fins al proper 21 de setembre.


MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

 

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web