ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]
elemento

Qui som

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya és una organització professional sense ànim de lucre, constituïda com a corporació de dret públic i que desenvolupa al llarg del territori català serveis i activitats adreçades a sociòlegs/logues i politòlegs/logues.

El Col·legi es va crear l’any 1989 (en aplicació de la disposició transitòria 2a de la Llei 13/1982 de Col·legis Professionals) amb la finalitat d’oferir un assessorament i seguiment en la tasca professional dels nostres socis, mitjançant serveis de suport i informació, així com també amb l’objectiu de promoure el coneixement de la Ciència Política i de la Sociologia en el si de la nostra societat.

Qui som

Per a assolir aquesta tasca d'acostament de les nostres professions a la societat, el Col·legi organitza tot un seguit d'activitats d'interès general en què debatem sobre temes d'actualitat com són eleccions d'àmbit local, autònomic, estatal i mundial, taules rodones sobre la situació sòciopolítica del nostre país i d'altres com la Xina, l'Iraq o els Estats Units, conferències, visites a institucions de representació ciutadana, presentacions de llibres relacionats amb els nostres àmbits o sopars tertúlia amb representants polítics catalans, entre moltes altres activitats.

Per a dur-les a terme comptem amb la presència d'experts i d'expertes en Ciència Política i Sociologia que enriqueixen i proporcionen un valor afegit a les nostres accions. D'aquesta manera aconseguim fer notòria la importància, el pes i el paper que desenvolupen els i les nostres professionals en l'anàlisi de la societat.

Qui som

Igualment important per a nosaltres és dur a terme la nostra tasca no tan sols amb els col·legiats i col·legiades sinó també amb els i les estudiants, els i les futurs titulats i titulades en Ciències Polítiques i Sociologia. Per això, i en estreta col·laboració amb les universitats catalanes, impartim sessions informatives als estudiants dels darrers cursos d'ambdues titulacions, per tal de proporcionar-los una primera orientació sobre la feina que desenvolupa el Col·legi, així com sobre qüestions de rellevant importància per a ell(e)s com són les sortides i perfils professionals i la situació del mercat laboral amb què es trobaran quan finalitzin els seus estudis.

Accions que cada cop tenen una millor acollida i afluència per part d'aquest(e)s futur(e)s sociòlegs/logues i politòlegs/logues, que troben en la nostra entitat una bona oportunitat de prendre contacte amb la seva professió, més enllà de l'entorn universitari.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web