ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

TAULELL D'ANUNCIS

Aquesta secció està reservada a la publicació d'anuncis vinculats al món de les ciències socials. Aquelles persones interessades només heu d'omplir el qüestionari que es troba a la part inferior de la pàgina inserint el text que voleu que aparegui publicat. Els anuncis tindran una validesa de tres mesos. En el cas que estigueu interessats que els vostres anuncis figurin al taulell més temps, aquest període es podrà renovar si així ho sol·liciteu posant-vos en contacte amb nosaltres, a través del correu colpis@colpis.cat. 

ATENCIÓ: El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya no es fa responsable del contingut i/o la veracitat dels anuncis publicats en aquest taulell on line i es reserva el dret d' eliminar-los en cas d'atemptar contra la dignitat de les persones, institucions o qualsevol normativa legal.

INSERIR ANUNCI

Si desitja insertar un anunci, ompli el següent formulari, i el seu anunci es publicarà en breus dies.

  • Visual CAPTCHA
  • He llegit i accepto la política de privacitat.


31-08-2020
Soc HErinia Delgado, graduada per la Üniversitat de Bardelona(2015) en Ciències Polítiques i Administració. A més soc Docente occupacional i tècnica en Ensenyament Infantil. M'interessa la docència, l'elaboració i anàlisi de polítiques públiques, assessorament polític i institucional, desigualtats socials i de gènere, i tembé lideratge i organitzacions.
Parlo Castellà C1, Anglès B2, Català B2, Portuguès (natiu) i Francès B1.
Moltes Gràcies per l'a atenció i salutacions,
Forma de contacte
Herminia Delgado
Estudiant buscant pràctiques laborals 28-08-2020
Benvolguts/des,

Sóc estudiant d'últim curs de Ciències Polítiques i de l'Administració de la Universitat Pompeu Fabra.

Estic buscant una empresa o institució on poder realitzar les pràctiques universitàries. M'interessa l'anàlisi de dades i tinc coneixements en programació R i SPSS. També estic oberta a altres àmbits.

Moltes gràcies.


Forma de contacte
Cristina Cribillers
Ciències Polítiques i de l'Administració 16-08-2020
Sóc l’Albert Cabré, graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Barcelona. Sóc un jove emprenedor que està interessat en l’àmbit de l’administració pública, especialment aquella especificada en la gestió i anàlisi de polítiques publiques, una àrea que ha anat creixent fins a convertir- se en un punt clau de qualsevol àrea pública institucional. A més a més estic en constant formació, ja que vull ampliar els meus coneixements sobre aquest món tant interessant, com és el sector públic.
Forma de contacte
Albert Cabré
Sociòloga - Investigació de Mercats 28-07-2020
Em dic Judit i sóc graduada en Sociologia (UAB) i actualment estic cursant un màster en Marketing i Investigació de mercats (UB).
Interessada en temes socials i tècniques d'investigació, estic buscant pràctiques remunerades de màster en el sector de la consultoria social.

Gràcies i salutacions.
Forma de contacte
Judit Torrodà Ricart
Politòleg en constant formació. 06-07-2020
Benvolguts,

Sóc Marc Pallarès, politòleg per la Universitat de Girona (2020) que en acabar aquests estudis busca l'inserció laboral ja sigui en l'àmbit públic com en el privat. M'interessa la gestió pública, l'elaboració i anàlisi de polítiques públiques i l'assessorament polític i institucional.

A més de ser graduat en Ciència Política sóc estudiant del Grau en Dret per la mateixa universitat i estic en constant formació d'idiomes: català (natiu), castellà (natiu), anglès (nivell avançat) i francès (nivell bàsic).

Gràcies per l'atenció.
Forma de contacte
Marc Pallares
Politòleg - Comunicació 06-07-2020
Sóc Daniel Patiño, graduat en Cièncias Polítiques i Gestió Pública (UAB).

Vaig tenir la gran oportunitat de realitzar pràctiques universitàries a l'Àrea de Comunicació de l'EMD de Valldoreix durant dos anys, una experiència que em va enrriquir tant personalment com professionalment.

Ara mateix estic a punt d'encetar el màster de Mitjans, Comunicació i Cultura (UAB) i, tanmateix, continuo en recerca de nous reptes i amb ganes de demostrar els meus coneixements tant al sector públic com al privat.

Forma de contacte
Daniel Patiño Portillo
Ciències polítiques i de l'Administració Pública 05-06-2020
Politòleg amb ganes de començar un projecte dins del sector públic o privat. Vui obrir portes en qualsevol àmbit de la política i de l'administració pública amb treball, perseverança i sacrifici. Com immigrant i vividor entre dues cultures tan antagòniques m'he nodrit de les vivències, opinions i conflictes. Sòc un perfil de confiança que és necessari en qualsevol organització, junts sumarem.
Forma de contacte
Bouziane Kourag
Protocol, Relacions Institucionals i Compol 16-04-2020
Benvolgudes,

Sóc Aitor Carmona, graduat en Ciència Política (UAB) i màster en Protocol, Relacions Institucionals i Organització d'esdeveniments (URL).
Després d'haver realitzat aquests estudis, d'haver fet pràctiques a l'àrea de Protocol del gabinet del Conseller d'Educació i d'haver cursat formació complementària en comunicació política (no verbal i escenografia) i protocol, em disposo a trobar feina en el món de la consultoria/ comunicació política i institucional.
L'objectiu principal és introduir-me en el món laboral en aquest àmbit i adquirir els coneixements que puguin complementar la meva formació.

Rebin una cordial salutació,
Forma de contacte
Aitor Carmona Zambrana
Politòleg - Educació 17-03-2020
Sóc graduat en Ciències Polítitiques i de l'Administració per la UPF. He realitzat el Màster de Formació de Professorat per la UAB i tinc més de dos anys d'experiència docent. Estaria interessat en treballar en l'Administració o en alguna empresa relacionada amb el sector de les polítiques educatives.
Forma de contacte
David Salinas Espias
Politòloga . Igualtat de gènere 09-03-2020
Sóc graduada en Ciència Política i Gestió Pública a la UAB, actualment estic cursant un postgrau a la UB sobre Gènere, diversitat familiar i exclusions. El meu objectiu és poder treballar i desenvolupar-me en l'àmbit de les desigualtats socials i de gènere.
Forma de contacte
Maria Isern Riera
Politòleg per a consultoria 12-02-2020
Sóc graduat en Ciències Polítiques i de l'Administració per la UPF. Vaig realitzar les pràctiques a la Sindicatura de Comptes de Catalunya i a una consultoria (EU About) a Brussel.les. Al setembre començo el màster de compol a la Blanquerna. Estic interessat en l'àmbit de la consultoria i l'anàlisi polític.
Forma de contacte
Marc Chaves
Politòloga per a consultoria 05-01-2020
Sóc graduada en Ciències Polítiques i Gestió Pública a la UAB. Durant els meus estudis vaig realitzar un intercanvi a Florència (Università Degli Studi di Firenze) i tinc domini del català, castellà, anglès i nocions d'italià. També vaig estudiar un curs d'iniciació a la gestió de projectes. Estic interessada en activitats relacionades amb la gestió pública, consultoria pública i empresarial i en gestió de projectes. Crec en el treball en equip i la cooperació com un pilar fonamental de la nostra societat. La meva prioritat actualment és obtenir bagatge professional i seguir formant-me en l'àmbit laboral i acadèmic.
Forma de contacte
Paula Herreros Serravinyals
Graduat en Ciències polítiques i gestió pública 15-11-2019
Actualment cursant un màster en intervenció i gestió ambiental. Molt interessat en la política ambiental. Busco una feina on pugui canviar el meu entorn i desenvolupr-me laboralment
Forma de contacte
Pau Poblet
Politòleg especialitzat en comunicació 2.0 22-08-2019
Sóc graduat en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra. He cursat un Màster en Comunicació política i institucional (UPF-BSM) i un postgrau en Comunicació Municipal i Gabinets d'Ajuntament (UAB-ICPS). Tinc experiència en activitat parlamentària, comunicació institucional i campanyes electorals. Estic especialitzat en comunicació política i estratègia digital.
Forma de contacte
Daniel Grande Tena
Geògraf i Planificació Urbana i Territorial 22-04-2019
Sóc graduat en Geografia i màster en “Urban and Regional Planning” per la Universitat d’Amsterdam. També tinc un graduat en Estudis Immobiliaris i de la Construcció.
Sempre he tingut un gran interès per contribuir als projectes de desenvolupament sostenible, regeneració i estratègia urbana i mobilitat.
Busco noves oportunitats laborals en els camps de la planificació urbana, gestió territorial i de ciutats, així com en el disseny de polítiques urbanes i d'equilibri territorial.
Forma de contacte
Joan Domingo Riu
Sector públic 17-01-2019
Hola a tothom,

Em dic Mireia Boira i sóc graduada en Ciències Polítiques i de l'ADministració per la Universitat de Girona i he fet un Màster en Gestió Pública Avançada per la Universitat de Barcelona.

Busco noves oportunitats per seguir aprenent i créixer com a persona, poder aportar els meus coneixements i les meves habilitats al Sector Públic en el qual estic especialitzada.

Forma de contacte
Mireia
Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració 19-11-2018
Hola a tots i totes,
em dic Lluís Grimal, graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat de Girona i actualment i estic cursant el Màster de Democràcia, Drets Humans i Globalització a la Universitat Oberta de Catalunya. Busco oportunitats en els sectors de l’Administració Privada o els departaments relacionats amb la Responsabilitat Social Corporativa. Tinc moltes ganes de treballar i seguir aprenent.
Forma de contacte
Lluís Grimal
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web