ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

AGENDA

FITXA DE L'ACTIVITAT
24/05/2023

CONFERÈNCIA: MÉS ENLLÀ DE LA IDEOLOGIA, LES 4 COSMOVISIONS SOCIALS

CONFERÈNCIA: MÉS ENLLÀ DE LA IDEOLOGIA, LES 4 COSMOVISIONS SOCIALS

Dimecres 24 de maig el Colpis acollirà una conferència per presentar una nova eina d’anàlisi sociopolítica per dissenyar millor les polítiques públiques i comunicar millor amb la ciutadania: les cosmovisions socials, els 4 sistemes de valors que conviuen, interactuen i tensionen la nostra societat.


Comptarem amb Daniel Gabarró, formador en valors i millora organitzacional, i Jaume López, politòleg expert en innovació democràtica, autors del llibre Cosmovisions socials: la peça que faltava.

Tots dos autors seran també els docents del curs que farem al respecte de les cosmovisions socials el proper mes de juny: Cosmovisions: el desenvolupament integral de la ciutadania i el seu impacte sociopolític. Una formació amb la qual es pretén introduir un nou índex d'anàlisi de la realitat sociopolítica en la pràctica diària de les administracions públiques locals, més enllà dels tradicionals eixos d'anàlisi, com són l'eix socioeconòmic, el gènere o, en el camp de la política, l'eix esquerra-dreta. Aquest curs tindrà lloc del 14 al 21 de juny i podreu trobar tota la informació completa, al següent ENLLAÇ.

Lloc:
Presencial (al Colpis) i en línia
24/05/2023
18:30 hores
Assistència
És necessària la inscripció prèvia.
INSCRIU-TE


Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web