ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Formació continuada

FITXA DEL CURS

23. EINES I TÈCNIQUES PER L’ORIENTACIÓ LABORAL

PRESENTACIÓ

Aquest curs serveix per adquirir competències com a tècnic/a en inserció i orientació laboral posant èmfasi en la realització de casos pràctics.

Es vol donar a conèixer als participants les tècniques per realitzar les funcions pròpies d'aquesta ocupació, reconeixent les característiques generals de l'orientació, així com les diverses tasques, funcions i recursos d'aquesta professió en el seu àmbit d'actuació.

És un curs que es centra en les diferents problemàtiques que els tècnics/ques en Orientació i Inserció Laboral es poden trobar en els seus llocs de treball.

BONES PERSPECTIVES LABORALS: El Colpis ha publicat diverses places vacants durant aquest inici d'any relacionades amb l'orientació i la inserció laboral. Tant en l'administració pública, com empreses privades i entitats del tercer sector. La inserció i orientació laboral és una bona oportunitat professional.

OBJECTIUS

L’objectiu principal del curs és donar a conèixer als i les participants les tècniques, recursos i metodologies per realitzar funcions pròpies de Tècnic/a d’Orientació i inserció laboral.

Es farà especial èmfasi en l’aplicació a casos pràctics, per poder obtenir a final del curs el procediment clar de l’elaboració d’una estratègia en un itinerari personal d’inserció dins el mercat laboral actual.

PROGRAMA

L'itinerari d'inserció sociolaboral

- Fases

-Tendències del mercat laboral

- Les competències

- L'estratègia de la recerca de feina

- L'entrevista inicial, l'acompanyament i el seguiment

- Eines i canals de recerca de feina

- Polítiques actives d'ocupació

DESTINATARIS

-Personal tècnic de l'administració que coordini o participi en diferents projectes d'inserció i ocupació.

-Professionals que treballin en empreses privades, organitzacions sense ànim de lucre, que gestionin projectes socials, s'inserció i ocupació. 

- Qualsevol persona interessada en el tema.

PROFESSORAT

Sra. Olga Lorente. Tècnica d'Ocupació, experta en inserció i orientació laboral 

DATA LÍMIT D'INSCRIPCIÓ
Fins el 21 maig de 2024
DATA D'INICI DATA DE FI
22 maig de 2024 05 juny de 2024
PREU PER COL·LEGIATS I ESTUDIANTS (1) PREU PER NO COL·LEGIAT
130 euros (col·legiats en situació d'atur, 20% descompte) 185 euros (persones no col·legiades en situació d'atur 10% de descompte)
CALENDARI DE CLASSES
Durada del curs: 9 hores

Dimecres 22, 29 maig i 5 de juny de 16.00 a 19.00 hores

LLOC ON S'IMPARTEIX

Plataforma Zoom

DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA

Per formalitzar la matrícula del curs, cal adjuntar la següent documentació:

- Fotocòpia del DNI/NIE (només per aquelles persones que no estan col·legiades)

- Fotocòpia del comprovant de pagament del curs (només per aquelles persones que facin el pagament a través de transferència bancària).

- Els estudiants de Ciències Polítiques i/o de Sociologia (amb la meitat de crèdits totals aprovats) gaudeixen d'un preu especial. En cas de ser-ho, caldrà presentar una còpia de la matrícula de la universitat de l'any en curs.

- Per poder gaudir del descompte per aturats, cal aportar document de situació administrativa (SOC). Només es pot gaudir d'un descompte per persona i curs.

 - Tingueu en compte que amb les dades aportades a la vostra sol·licitud de matrícula es confeccionen els certificats, assegureu-vos que són correctes i estan complets (accents, DNI amb lletra, etc...).

 

VOLS BONIFICAR-TE AQUEST CURS? [+]


El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya durà a terme de forma gratuïta la gestió de la bonificació de les cotitzacions de la Seguretat Social per finançar el cost dels curs a través de Fundae. És imprescindible que les empreses interessades facin saber al Col·legi la seva voluntat de bonificar-se el curs almenys 10 dies abans de l'inici d'aquest, al correu formacio@colpis.cat.

FITXA D'INSCRIPCIÓ
DADES PERSONALS
*Cognoms: *Nom:
NIF: Data de naixement:
Adreça:
Població: Província: CP:
*Correu electrònic: *Telèfon:
*Titulació:
*Experiència:
*Ocupació actual:
*Tipus d'alumne/a: Col·legiat/da Estudiant (1) No col·legiat/da
*Forma de pagament:
 • Efectiu
  El pagament s'efectuarà a la seu del Colpis (c/ Roger de Llúria, 155-157, entl. 1a)
 • Transferència bancària
  C/C del Banc de Sabadell ES36 0081-0202-12-0001023503
  Al concepte ha de constar: Nom del curs i de l'alumne/a
 • Targeta de dèbit o crèdit
  Al clicar aquesta opció et redirigirem a la plataforma de Redsys/Triodos on podreu fer el pagament amb totes les garanties de seguretat
Els camps marcats amb * són obligatoris
DOCUMENTACIÓ A ADJUNTAR (2) (núm. màxim de fitxers és 5)
Adjuntar fitxer :
+ Adjuntar un altre fitxer       (adjuntar fitxers en format jpg, pdf o doc)
DADES DE L'EMPRESA (Emplenar aquest apartat en el cas que es vulgui facturar a l'empresa)
Nom:
CIF:
Adreça:
Població: Província: CP:
Telèfon(s):   Fax:
Correu electrònic:
 • Visual CAPTCHA

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya tracta la informació que ens proporciona amb la finalitat d'oferir-li el servei sol·licitat. Es conservaran les dades facilitades mentre es mantingui la relació o durant els anys necessaris per complir amb les obligacions legals. Les dades no seran cedides a tercers, excepte en els casos en què hi hagi una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir confirmació de si al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya estem tractant les seves dades personals, així que té dret a accedir a les seves dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no siguin necessàries.

Responsable: Identitat: Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya-NIF: Q5856239H Direcció postal: C/Roger de Llúria, 155; Entresòl 1a; 08037 Barcelona Telèfon: 932414122 Correu electrònic: colpis@colpis.cat

(1) El preu per estudiant s'aplica exclusivament als estudiants de les llicenciatures de Ciències Polítiques i Sociologia.
(2) Per considerar efectiva la matrícula és imprescindible fer arribar al Col·legi, abans de l'inici del curs, els documents que s'indiquin a la fitxa de cada curs.
(3) El COLPIS no garanteix la realització d’aquesta activitat formativa si no s’arriba a un número mínim d’alumnes.
(4) Una vegada formalitzada la matrícula no es retornarà l’import de la mateixa excepte que l’organització anul·li l’activitat formativa.
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web