ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'Infocolpis



RECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

POSTGRAU D'ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL I DESENVOLUPAMENT COMUNITARI: GESTIÓ DE PROJECTES

L'Institut d'Educació Contínua (IDEC-UPF) ofereix aquest pograma de Postgrau en el qual totes les persones col·legiades tindran un 10% de descompte en la matrícula, gràcies al conveni subscrit entre el Col·legi i l'IDEC.
POSTGRAU D'ANIMACIÓ SOCIOCULTURAL I DESENVOLUPAMENT COMUNITARI: GESTIÓ DE PROJECTES

El Programa de Postgrau d'Animació Sociocultural i Desenvolupament Comunitari: Gestió de Projectes vol apropar-nos a les respostes adequades que exigeix una societat variant que constantment ens proposa reptes nous, com per exemple, els derivats dels canvis persistents en els hàbits i les formes de participació social i de consum cultural.

En aquest context, l'objectiu del programa és formar l'emergent figura de l’animador/dinamitzador sociocultural i de desenvolupament comunitari que, avui dia, s'està manifestant com a fonamental per facilitar, des de l'àmbit social, l'expressió, la participació i la creativitat dels individus per afavorir-ne així el seu desenvolupament i la seva implicació en la societat. Es tractarà d'una figura important en aquesta nova societat que s’està configurant en la que les persones tindrem un rol més directe en la gestió del bé comú i en la presa de decisions dels governants. Al mateix temps, serà una figura professional més necessària que mai tant per als equipaments culturals públics com per les entitats del teixit associatiu que requeriran professionals preparats que els ajudin en el seu procés d’adaptació a fi d’esdevenir més sostenibles i més autosuficients, i que alhora els aportin projectes de dinamització per a atraure o respondre a nous públics (per exemple a la població de persones grans que creixerà considerablement, o a col·lectius que normalment no s’hi ha apropat).


La UNESCO defineix l'animació sociocultural com "el conjunt de pràctiques socials que tenen com a finalitat estimular la iniciativa i la participació de les comunitats en el procés del seu propi desenvolupament i en la dinàmica global de la vida sociopolítica en què estan integrades".

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web