ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CICLE: ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA. QUÈ ENS HI JUGUEM? 

Els dilluns 11, 18 i 25 de gener a les 19h 
CICLE: ELECCIONS AL PARLAMENT DE CATALUNYA. QUÈ ENS HI JUGUEM? 

El moment de votar és aquell en què la ciutadania pren la paraula de manera decisòria. És el moment en què depèn de la responsabilitat de tothom que les  coses continuïn cm estan o canviïn de direcció.

 

En les properes eleccions, estaran en joc l’eficiència del govern davant dels greus efectes econòmics i socials de la pandèmia, amb l’administració dels importantíssims recursos econòmics que la Unió Europea ha optat per destinar a la represa, en una decisió diferent a la que va prendre durant la crisi del 2008 per accedir a un esforç solidari.

 

En els propers comicis estaran també en joc l’evolució de la relació entre Catalunya i Espanya i l’actuació de Catalunya vers el govern estatal.

 

Joan Ridao, Antón Costas i Daniel Innerarity reflexionaran sobre aquests i altres temes en el cicle de debats sobre les properes eleccions autonòmiques catalanes, moderat per Rosa Salguero i organitzat per L’H Espai de Debat de l’Hospitalet de Llobregat.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web