ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

NOU CICE DE SEMINARIS: US FOREIGN POLICY 

Dues sessions mensuals, de gener a juny
NOU CICE DE SEMINARIS: US FOREIGN POLICY 

L’Institut Barcelona d’Estudis Internacionals (IBEI) i l’Institut d’Estudis Nord-Americans (IEN) enceten el cicle de seminaris US Foreign Policy. La primera sessió tindrà lloc el proper dimarts 12 de gener i estarà dedicada a les guerres de Vietnam i Iraq. 

 

El cicle s’emmarca en el programa American Politics and International Security i té com a objectiu principal potenciar la capacitat de reflexió i investigació sobre la política exterior nord-americana i la seguretat internacional, aprofundint en el coneixement dels aspectes estratègics, geopolítics i socioeconòmics que tinguin un vincle rellevant amb aquesta temàtica.

 

Els programa busca participar en debats públics, d'experts i d'acadèmics sobre la política exterior d’Estats Units i les seves implicacions globals així com establir relacions i xarxes amb investigadors i centres d’investigació nord-americans en les àrees d’interès del programa. Així mateix, el programa fa especial atenció a la política exterior nord-americana en el marc europeu i mediterrani i en les relacions transatlàntiques.

 

L'assistència al cicle de seminaris és gratuïta, però cal inscripció prèvia per tal de rebre l'enllaç d'accés. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web