ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA: CAP A LA MEDIACIÓ DEL S. XXI. DEL PRESENT AL FUTUR

Dijous 21 de gener al matí, en format mixte
JORNADA: CAP A LA MEDIACIÓ DEL S. XXI. DEL PRESENT AL FUTUR

Amb motiu del Dia Europeu de la Mediació, la Societat Catalana de Conflictologia, la Fundació Universitat de Girona (UdG)  i la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) organitzen la Jornada: "Cap a la mediació del segle 21. Del present al futur, vincle i gestió de conflictes en temps d'alarma i crisi."

 

La jornada té com a objectiu celebrar el Dia Europeu de la Mediació i, en concret, reflexionar sobre els canvis que afecten la societat i que estan afectant i afectaran la mediació com a procediment de gestió de conflictes així com les oportunitats d'aplicació de la conflictologia en temps d'alarma i de crisi.
 

El desenvolupament de la jornada serà presencial i es podrà seguir també per videoconferència a través de zoom. Cal indicar en la inscripció en quin format voleu assistir (si ho fareu presencialment o bé fareu el seguiment per Zoom, ja que l'aforament de la sala està encara molt limitat per les mesures de contenció de la COVID19.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web