ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JA DISPONIBLE L’INFORME MUNDIAL 2021 DE HUMAN RIGHTS WATCH

L’Informe Mundial 2021, la 31ena edició de la revisió anual de Human Rights Watch, de les pràctiques i tendències de drets humans arreu del món, analitza els esdeveniments ocorreguts en el darrer any en més de 100 països.
JA DISPONIBLE L’INFORME MUNDIAL 2021 DE HUMAN RIGHTS WATCH

L’Informe reflecteix la tasca d’investigació realitzada pel personal de Human Rights Watch l’any 2020, generalment en estreta col·laboració amb activistes de drets humans en el país en qüestió. També reflecteix la tasca de l’equip d’incidència, que monitora l’evolució dels temes de política i intenta persuadir a governs i institucions internacionals perquè posin fi als abusos i promoguin els drets humans.

 

En l’assaig introductori, el director executiu Kenneth Roth fa una crida al govern entrant dels Estats Units perquè integri més profundament el respecte pels drets humans com un element de la política nacional i exterior, amb l’objectiu de contrarestar les “descabellades oscil·lacions en política de drets humans” que han caracteritzat a tots els nous residents de la Casa Blanca en les últimes dècades.

 

Igual que en anys anteriors, l’Informe Mundial no inclou un capítol sobre cadascun dels països on treballa Human Rights Watch, ni tracta tots els temes d’importància. Sovint, l’absència d’un país o problema en particular sovint reflecteix senzillament limitacions de personal per la qual l’organitza adverteix que aquesta no s’hauria de prendre com una valoració sobre la importància del problema.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web