ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

EL TERMCAT ACTUALITZA EL DICCIONARI DE SOCIOLOGIA 

Més de 500 termes nous La versió actual inclou tres quartes parts dels termes que contindrà l’obra sencera. Amb la difusió parcial de les dades es facilita la consulta pública de la informació, que es considera ja prou avançada, amb la intenció d’anar completant-ne progressivament el contingut en actualitzacions posteriors.
EL TERMCAT ACTUALITZA EL DICCIONARI DE SOCIOLOGIA 

El TERMCAT ha actualitzat el Diccionari de sociologia en línia, amb la incorporació de més de 500 termes nous. Es tracta d’un projecte en curs que es va publicar inicialment l’any 2019 i que actualment posa a l’abast dels usuaris més de 1.700 termes d’alguns àmbits d’estudi de la sociologia.

 

L’actualització que ara es presenta inclou termes de quatre àrees temàtiques noves: la perspectiva sociològica (equilibri socialindividualitzacióreflexivitatsociologia ambientalcosmopolitisme); política i sistemes polítics (autodeterminaciólideratgeestablishmenttecnòcrata); mitjans de comunicació social (comunicació de crisisobrerepresentaciónadiu digitalhipermodernitat), i desigualtat de gènere i sexualitat (expressió de gènereheteronormativitattransgèneredesigualtat de gènere).

 

Aquestes àrees noves s’afegeixen a les que ja difonia l’obra: modernització i globalització; estructura econòmica i política; socialització; institucionalització; família; treball; lleure i consum; cultura i identitat; religió; conflicte, desigualtat i exclusió social; cicles de vida i salut; polítiques socials i estat del benestar, i eines estadístiques i indicadors.

 

Es preveu continuar actualitzant l’obra, en la qual ja han col·laborat més de 20 experts del sector.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web