ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS JA COMPTA AMB UNA  COMISSIÓ NEGOCIADORA PER AL PLA D'IGUALTAT 

EL COLPIS JA COMPTA AMB UNA  COMISSIÓ NEGOCIADORA PER AL PLA D'IGUALTAT 

La Comissió Negociadora del Pla d’Igualtat del Colpis ja s’ha constituït formalment. Els i les seves membres són Josep Oller i Eugènia Bretones, com a representants de la Junta de Govern del Col·legi; Rocío Navarro com a representant dels col·legiats i col·legiades i el director del Colpis, Antoni Biarnés, en qualitat de representant del personal contractat. La Comissió es va constituir el passat 2 de febrer i tindrà un mandat de cinc anys.
 

La Comissió Negociadora que vetllarà per la realització del Pla d’Igualtat del Col·legi, serà assessorada per l’empresa Daleph, guanyadora de la licitació creada per a tal efecte. Els treballs per a l'elaboració del Pla ja s'han iniciat, i inclouran una enquesta a les persones col·legiades per tal de recollir  la les seves opinions i propostes. Es preveu que el Pla d'Igualtat del Col·legi estigui acabat el proper mes d'abril. 

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web