ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONSULTA PÚBLICA PER A NOU DECRET DEL CNDC

Termini obert d'aportacions fins al 22 de febrer
 CONSULTA PÚBLICA PER A NOU DECRET DEL CNDC

L’Institut Català de les Dones va endegar fa uns mesos el procés de reforma del decret de regulació del Consell Nacional de les Dones de Catalunya, amb coordinació amb aquest i la col·laboració de la consultora La Malla.

 

L’objectiu principal d’aquest projecte és la millora de l’organització, funcionament i concreció de competències d’aquest consell, així com incrementar la participació de les dones i del moviment associatiu feminista, a través d’un procés participatiu que incorpori les veus de les entitats que en formen part, tenint en compte la seva diversitat. Aquesta prospecció i diagnosi ha de servir per detectar els aspectes clau que caldrà abordar i per a l’elaboració dels criteris que han de marcar la redacció del nou decret.

 

En el marc del procés de reflexió sobre el funcionament del Consell Nacional de les Dones de Catalunya, el Govern ha impulsat una consulta pública prèvia a l’elaboració del nou decret de regulació en el qual fem extensiva la invitació de l’ICD a participar-hi. En aquest enllaç trobareu el formulari principal i tota la informació relativa a la consulta. El termini per a rebre aportacions estarà obert fins el 22 de febrer.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web