ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS PRESENTA DUES AL·LEGACIONS

A la Diputació de Tarragona i a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí
EL COLPIS PRESENTA DUES AL·LEGACIONS

En la seva tasca constant de representació del col·lectiu de politòleg(ue)s i sociòleg(ue)s, el Col·legi va presentar dos escrits d'al·legació. El primer, dirigit a la Diputació de Tarragona i, el segon, a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí, per l'omissió dels titulats/des en Ciències Polítiques i en Sociologia a les convocatòries del procés selectiu d'una plaça de tècnic/a mitjà/ana per a l'Àrea d'Intervenció i per a la plaça de Tècnic/a d'Administració electrònica, respectivament. 

 

Malgrat que ni la Diputació ni l'Ajuntament han tingut en compte als i les titulats/des d'aquest Col·legi per a optar a les places esmentades, el Col·legi defensa que les tasques del llocs de treball que s'han de dur a terme es corresponen plenament amb les competències professionals dels/les nostres titulats/des.

 

Per aquest motiu, el passat 10 de febrer el Col·legi va sol·licitar que es corregissin les esmentades omissions en aquestes i en futures convocatòries per a tècnics/ques mitjans/nes dels departaments citats. 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web