ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

WEBINAR DE PRESENTACIÓ DE L'ACTUALITZACIÓ DE L'ÍNDEX D'IGUALTAT DE GÈNERE

Dv 26/02 a les 12h (online) 
WEBINAR DE PRESENTACIÓ DE L'ACTUALITZACIÓ DE L'ÍNDEX D'IGUALTAT DE GÈNERE

En els darrers  anys, Catalunya  ha fet un gran esforç en la lluita per la igualtat de gènere,  tal com demostra  l’indicador específic per mesurar  aquest avenç, l’índex d’Igualtat de Gènere (IIG), que permet comparar-nos amb el nostre entorn.

 

L’índex d’igualtat de gènere per a Catalunya s’ha desenvolupat entre l’Observatori de la Igualtat de Gènere de l’Institut Català de les Dones i l’Institut d’Estadística de Catalunya,  seguint la metodologia proposada per l’Institut Europeu de Gènere (EIGE) que quantifica aquest índex d’1 a 100, on 1 és la màxima desigualtat i 100 és la màxima igualtat.

 

L’IIG es composa de 31 indicadors bàsics, estructurats en sis dimensions: Treball, Diners, Coneixement, Temps, Poder i Salut i la seva naturalesa composta dona visibilitat a les àrees de la societat que es necessita millorar i, en definitiva, dona eines als responsables de les polítiques públiques per a dissenyar mesures d’igualtat de gènere més efectives.

 

En aquesta breu sessió Webinar es presentaran els resultats i la seva importància així com els principals detalls tècnics per a la seva comprensió.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web