ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

WEBINAR: DONES PROFESSIONALS DAVANT LA PANDÈMIA. LLIÇONS I ACCIONS

Avui dimarts 2/03 a les 18h
WEBINAR: DONES PROFESSIONALS DAVANT LA PANDÈMIA. LLIÇONS I ACCIONS

La Comissió de Dones i Igualtat de l’Associació Intercol·legial, de la qual el Colpis forma part, organitza el webinar ‘Dones Professionals davant la pandèmia. Lliçons i Accions’ que es portarà a terme avui dimarts 2 de març a les 18h de la tarda, mitjançant la plataforma Zoom.

 

En l’acte hi intervindran M. Eugènia Gay, presidenta de l’Associació; Núria Carrera i Comes, presidenta de la Comissió de Dones i Igualtat de la Intercol·legial; Andrea Accuosto, de la Comissió de Dones Advocades de l’ICAB; Mercè Civit, impulsora del grup de Gènere del Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya; Carme Galve, vicepresidenta del COBD; Núria de José, del Col·legi de Periodistes de Catalunya; Alicia Linares, del Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya; Dolors Liria, experta en Psicologia de les Organitzacions; Núria Oliva, vocal de la Comissió d’Igualtat del COFB i Maica Rubinat, assessora d’AF i Salut del Col·legi de Professionals de l’Activitat Física de l’Esport de Catalunya.  L’acte estarà moderat per M. Cinta Pastor, vicedegana del Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona.

 

Cal fer la inscripció al web de la Intercol·legial per tal de rebre l’enllaç d’accés a l’acte.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web