ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'Infocolpis



RECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA: AULA VIRTUAL: L'HORA DE LES DONES!

Dimecres, 10 de març a les 16h (online)
JORNADA: AULA VIRTUAL: L'HORA DE LES DONES!

En aquesta jornada es parlarà de dones, temps i treballs, concretament de les dificultats en el mercat de treball: el sostre de vidre, els usos del temps, la bretxa salarial, els sectors masculinitzats, etc.

 

L’acte comptarà amb testimonis d'algunes empreses de la Xarxa NUST que explicaran les mesures d'organització del temps que permeten millor balanç entre vida i treball, incrementar el benestar i la salut de les persones, la captació i retenció de talent, etc.

 

Tot i que l’acte està adreçat a persones en procés de recerca de feina i/o millora professional, qualsevol persones que tingui interès pel tema s’hi pot apuntar a través de l’enllaç indicat en el primer paràgraf.

 

La jornada s'organitza amb la col·laboració de la Direcció de Desenvolupament Socioeconòmic de Proximitat de Barcelona Activa i Programes de Temps de la Direcció de Serveis de Gènere i Polítiques de Temps de l'Ajuntament de Barcelona.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web