ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

DADES MASSIVES I INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL PER LES CIÈNCIES SOCIALS

Matrícula Oberta!
DADES MASSIVES I INTEL·LIGÈNCIA ARTIFICIAL PER LES CIÈNCIES SOCIALS

En aquest curs, l'expert Jordi Morales us portarà a endinsar-vos en el món del big data o dades massives i en diverses tècniques d'anàlisi basades en intel·ligència artificial, com el Machine Learning o Aprenentatge Automàtic, o la Programació del Llenguatge Natural.

 

El curs es portarà a terme online, de manera asincrònica. Consta de 4 blocs que es portaran a terme durant tres setmanes consecutives. La majoria de les sessions tenen una component pràctica, que l'alumnat podrà dur a terme i replicar amb el seu ordinador.

 

L’objectiu del curs és que els i les estudiants adquireixin i interioritzin coneixements bàsics sobre intel·ligència artificial i desenvolupin competències específiques en l’aplicació de tècniques de classificació, predicció numèrica i clusterització per tal de portar a terme investigacions autònomes. En aquest vídeo de presentació del curs, Jordi Morales, us ho explica amb més detall. 

 

El curs s'impartirà del 25 de març al 15 d'abril de 2021, en format virtual de forma asincrònica mitjançant la plataforma Moodle. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web