ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

LA PARTICIPACIÓ I LA PRESA DE DECISIONS DE LES DONES ALS GOVERNS LOCALS DE CATALUNYA 

NGO CSW65: 23/03 -17h
LA PARTICIPACIÓ I LA PRESA DE DECISIONS DE LES DONES ALS GOVERNS LOCALS DE CATALUNYA 

La Comissió de Gènere participa enguany a la 65 sessió de la Comissió de la Condició Jurídica i Social de la Dones de les Nacions Unides (CSW65) amb l’organització d’un acte paral·lel al Fòrum Virtual d’ONGs que, en aquest 2021, se celebra virtualment del 14 al 26 de març.

 

El tema central de la CSW65 és la participació de les dones i l’adopció de decisions per elles mateixes de manera plena i efectiva en la vida pública així com l’eliminació de la violència amb l’objectiu d’aconseguir la igualtat entre els gèneres i l’apoderament de totes les dones i els nenes.

 

En aquest marc, la Comissió de Gènere organitza una xerrada dedicada a la participació i la presa de decisions de les dones als governs locals de Catalunya en la qual presentarà quatre iniciatives impulsades per diferents governs locals en què les dones han pogut participar de forma activa en relació a l’elaboració de les corresponents polítiques públiques.

 

L’acte es realitzarà el dimarts 23 de març, de 17h a 19h de la tarda i es podrà seguir en directe per Youtube al canal del Col·legi Colpis Catalunya.

 

L’acte comptarà amb les veus d’Alicia Ramos, quarta tinent d’alcalde a l’Ajuntament de Barcelona; Sandra Castro, regidora de les àrees d’Educació, Cooperació, Drets Civils i Feminismes de l’Ajuntament de Lleida; Marisa Méndez Vigo, consellera delegada de l’àmbit de la Dona al Consell Comarcal del Tarragonès; Neus Juanola, tècnica d’inclusió social al Consell Comarcal de l’Alt Empordà; Nadia Sekali, dona referent comunitària al Consell Comarcal de l’Alt Empordà i Neus Pociello, directora de la Fundació Aroa. Vanesa López Gisbert, membre de la comissió de gènere del Col·legi realitzarà la introducció sobre el marc jurídic i Eugènia Bretones, responsable de la Comissió, presentarà i moderarà l’acte.

 

Durant el Fòrum Virtual s’esdevindran més de 700 actes organitzats per ONGs d’arreu del món que treballen en l’àmbit dels drets de la dona i la igualtat de gènere. A més, el Fòrum permet compartir idees i informació entre els participants, convertint-se així en una oportunitat única per conèixer iniciatives i establir contactes professionals.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web