ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CAMPANYA "VISIBILITZEM-LES!"

Per ubicar al mapa les dones que han marcat la nostra història
CAMPANYA

Amb motiu dels actes al voltant del 8 de Març, Dia Internacional de la Dona, l’Associació in via i el diari digital de l'acció social a Catalunya, el Social.cat, engegen ‘Visibilitzem-les’, una campanya que vol posar en el mapa les dones que ens han marcat, i que la societat patriarcal ha oblidat, desafavorint-les i infravalorant-les.

 

La pèrdua de referents femenins ha estat immensa, i sense elles, tota la societat ha perdut. La campanya ofereix un web interactiu amb un mapa mundial on es podran assenyalar les dones que ens han marcat, siguin anònimes o conegudes.

 

La campanya ofereix un web interactiu amb un mapa mundial on es podran assenyalar les dones que ens han marcat, siguin anònimes o conegudes. La idea és que entre totes i tots omplim el mapa de punts liles, allà on aquelles dones van néixer o viure, i explicar perquè són dones referents, i perquè han estat imprescindibles.

 

Al mateix web, trobarem un índex alfabetitzat amb tots els noms de les dones que les persones participants hauran assenyalat en el mapa. Quanta més gent hi participi, més dones visibilitzarem!

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web