ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JORNADA: UNA AVENTURA AMB DADES: MEMORIS 24

Dijous 11 de març, de 16h a 17.30h (online)
JORNADA: UNA AVENTURA AMB DADES: MEMORIS 24

Amb motiu del Dia Internacional de les Dades Obertes, la Secretaria de Transparència i Govern Obert us convida a la Jornada “Una aventura amb dades: Memoris 24”, que tindrà lloc el dijous 11 de març de 16 a 17.30 h, en format virtual.

 

La jornada estarà presidida per la directora general de Transparència i Dades Obertes, Núria Espuny, que parlarà de les fites assolides en l’àmbit de les dades obertes a Catalunya durant aquest darrer any. 

 

Tot seguit s’iniciarà l’activitat principal: un escape room virtual on per salvar la humanitat d’un virus desmemoritzador anomenat Memoris-24 caldrà endinsar-se en el món de les dades obertes. 

 

El tancament de l’acte anirà a càrrec del Secretari de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, Jordi Foz.

 

Cal que us inscriviu a la jornada mitjançant aquest formulari d’inscripció. Tot i que la inscripció és individual, el mateix dia de l'activitat rebreu instruccions per formar grups de participació. Per formar un grup és imprescindible que tots els membres s'hi hagin inscrit prèviament a títol individual.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web