ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

FIRA VIRTUAL DE CARRERES INTERNACIONALS

Dimarts 23 de març, de 14h a 16h
FIRA VIRTUAL DE CARRERES INTERNACIONALS

La Unitat de Funcionaris Internacionals del MAUEC, en col·laboració amb Global Careers per a persones espanyoles, organitza la Fira Virtual de Carreres que tindrà lloc el dimarts 23 de març de 14h a 16h.

 

La sessió té com a objectiu apropar els candidats espanyols a les unitats principals de Recursos Humans de les organitzacions participants, que estan actualment en procés de selecció de candidat/es. Les organitzacions que hi participaran són l’Organització Mundial del Treball, l’Organització Mundial de la Salut, UN-Habitat (el Programa de les Nacions Unides per a Assentaments Urbans), EUROCONTROL (Organització Europea per a la Seguretat de Navegació Aèria) i el CERN (Organització Europea per a la Investigació Nuclear).

 

La llengua de l’acte serà en anglès. La selecció dels participants es farà tenint en compte els requisits establerts per les organitzacions convidades. Per a participar a l’acte cal registrar-se en aquest enllaç.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web