ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS EN STREAMING. R PER A L'ANÀLISI DE DADES I PROGRAMACIÓ

Matrícula oberta!
CURS EN STREAMING. R PER A L'ANÀLISI DE DADES I PROGRAMACIÓ

Aquest és un curs per a principiants que ofereix una introducció a l’anàlisi de dades i a la programació en R. Així doncs, el curs cobreix les eines per a realitzar explotacions de dades, però a la vegada permet entendre la programació com quelcom més enllà del que es pot realitzar amb un full de càlcul com l’Excel.

 

Les habilitats professionals associades al coneixement tècnic d’R com a llenguatge de programació són cada vegada més valorades i imprescindibles en el mercat laboral, i permeten anar més enllà de les anàlisis o metodologies més tradicionals.

 

En aquest curs es prioritzarà el desenvolupament del raonament associat a la programació, així com la capacitació de l’alumnat per a tal d’assolir unes competències autònomes a l’hora d’afrontar problemes reals de manera creativa, reproduïble i automatitzada.
 

El curs es portarà a terme en streaming del 13 al 27 d’abril, de 18h a 21h de la tarda. Anirà a càrrec de Joan Gasull, sociòleg i científic de dades amb àmplia experiència docent a diverses universitats.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web