ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DEBAT EN LÍNIA: JOVES, ESTIGMA I DESIGUALTAT EN TEMPS DE PANDÈMIA

Dijous 25 de març, a les 12.15h
DEBAT EN LÍNIA: JOVES, ESTIGMA I DESIGUALTAT EN TEMPS DE PANDÈMIA

El proper 25 de març, a les 12.15h., la Direcció General de Joventut organitza el debat en línia “Joves, estigma i desigualtats en temps de pandèmia” per presentar els resultats de l’informe Condicions de vida, ocupació i desigualtats en salut de la població jove davant la COVID-19, coordinat per Mireia Bolíbar de la Universitat de Barcelona, a partir de l’enquesta del Centre d’Estudis d’Opinió sobre l’impacte de la COVID-19.

 

Durant l'acte, també es donarà a conèixer com es va elaborar la guia  Experiències de joventut activa en temps de confinament, realitzada per Carolina Astudillo del Col·lectiu I+, que recull iniciatives protagonitzades per joves durant la primavera del 2020. Així mateix, Adriana Torroella també serà a la jornada per explicar la seva vivència.
 

 

L’acte es realitzarà a la sala Debats de l’Observatori Català de la Joventut de la plataforma Blackboard de l’Agència Catalana de la Joventut. Aquí podeu veure el el programa i aquí podeu fer la inscripció.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web