ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

S'OBREN LES INSCRIPCIONS PER A LA 43a CONFERÈNCIA ANUAL DE LA  IATUR (TIME USE WEEK)

A partir de l'01/04 El proper dia 1 d'abril s’obren les inscripcions per la 43a Conferència Anual de la International Association for Time Use Research (IATUR), que tindrà lloc a Barcelona del 27 al 29 d’octubre de 2021, en el marc de la Time Use Week.
S'OBREN LES INSCRIPCIONS PER A LA 43a CONFERÈNCIA ANUAL DE LA  IATUR (TIME USE WEEK)

La International Association for Time Use Research (IATUR) facilita l’intercanvi d’idees, metodologies i tècniques de recopilació de dades entre investigadors i compiladors d’estadístiques oficials sobre les rutines d’activitat diària i els canvis en els usos del temps de les persones.

La conferència d’enguany té com a objectiu connectar la investigació sobre els usos del temps amb les polítiques públiques, les organitzacions i la societat. La investigació sobre els usos del temps té el potencial d’informar les polítiques clau de temps com ara els horaris educatius o la mobilitat, entre moltes altres.


La conferència serà una oportunitat per a escoltar les darreres novetats en recerca d’usos del temps i promoure l’intercanvi amb les experiències que existeixen a Catalunya en matèria de polítiques de temps i bones pràctiques en empreses, ajuntaments, institucions públiques i entitats.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web