ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CONFERÈNCIA-TALLER: VIURE BÉ ÉS UN ASSUMPTE URGENT

Avui dimecres, 21 d'abril a les 18h (format mixte)
CONFERÈNCIA-TALLER: VIURE BÉ ÉS UN ASSUMPTE URGENT

En aquesta sessió, Vicenç Alujas ens explicarà quines estratègies podem fer servir per solucionar problemes, prendre decisions i adoptar una actitud positiva mitjançant exercicis curts de meditació i altres eines per a exterioritzar la millor versió de nosaltres mateixos/es. 


Vicenç Alujas és llicenciat en Sociologia i Criminologia, diplomat en Gestió i Administració Pública i Màster en Psicologia Clínica. Des de 2003 fins 2019 va ser coordinador de la Unitat Hospitalària Psiquiàtrica Penitenciaria de Catalunya. Actualment treballa acompanyant altes direccions d'institucions i empreses com a coach internacional certificat. Col·labora amb diversos mitjans de comunicació, entre ells al programa L'ofici de viure, de Gaspar Hernández. 

 

El taller-xerrada es farà el dimecres 21 d'abril a les 18h de la tarda, en format mixte: presencial a la seu del Colpis i, també. en streaming. Per motius d'aforament, s'assignaran les places presencials per ordre d'inscripció. És imprescindible omplir aquest formulari  per indicar de quina manera voleu assistir a l'acte i, en el cas que vulgueu fer-ho de forma presencial, us confirmarem la vostra plaça un cop rebem la sol·licitud. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web