ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER ALS PREMIS ADR DE JUSTÍCIA 2021

Termini de presentació de candidatures: 18 de maig
OBERTA LA CONVOCATÒRIA PER ALS PREMIS ADR DE JUSTÍCIA 2021

El Departament de Justícia ha convocat els Premis ADR Justícia 2021, que guardonen les millors recerques teòriques i les millors experiències pràctiques sobre mediació i altres sistemes de resolució alternativa de conflictes (ADR) dutes a terme des de les administracions públiques o bé per professionals i empreses privades, així com les millors publicacions i les millors accions de comunicació i difusió en aquest àmbit.

 

Impulsats des de la Direcció General de Dret i d’Entitats Jurídiques, els Premis ADR Justícia s'emmarquen en la línia d’actuació empresa pel Departament d’impuls, consolidació i difusió de la mediació i els altres ADR a Catalunya, i tenen l'objectiu de promoure, reconèixer i divulgar l'originalitat, la innovació, l'avenç teòric i l'aplicabilitat de les millors recerques teòriques, experiències pràctiques, publicacions i accions de difusió en aquest àmbit dutes a terme al nostre país.

 

Enguany els premis es divideixen en quatre categories:

 

Categoria A: un premi a la millor tesi doctoral inèdita i un premi al millor treball de recerca o projecte de final de grau o de màster que versin, en tots dos casos, sobre qualsevol aspecte relacionat amb la mediació i altres mitjans de resolució de conflictes (ADR), presentats i qualificats en qualsevol universitat catalana o a qualsevol dels col·legis professionals o altres corporacions de dret públic que imparteixin formació homologada pel Centre de Mediació de Catalunya.

 

Categoria B: un premi a la millor pràctica en mediació i altres mitjans de resolució de conflictes (ADR) impulsada per l’administració local de Catalunya o altres ens públics i un premi a la millor pràctica en mediació i altres ADR impulsada per entitats, professionals i empreses privades amb seu social o delegació a Catalunya.

 

Categoria C: un premi a la millor monografia, capítol de llibre o article doctrinal en una publicació acadèmica sobre mediació i altres mitjans de resolució de conflictes (ADR).

 

Categoria D: un premi a la millor acció de comunicació o difusió de la mediació i altres mitjans de resolució de conflictes (ADR).

 

En el cas de les categories C i D, les candidatures seran proposades, indistintament, pel Comitè Assessor del Centre de Mediació de Catalunya, pel mateix Centre o pels membres del jurat.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web