ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

I DIÀLEGS FEMINISTES ENTRE ARGENTINA, BRASIL I CATALUNYA

26 i 28 d'abril i 3 de maig
I DIÀLEGS FEMINISTES ENTRE ARGENTINA, BRASIL I CATALUNYA

El Centre d’Estudis sobre Democratització i Drets Humans (CEDEHU) CEDEHU UNSAM Argentina, el Grup de Treball (GT) ‘Luchas antipatriarcales, familias, géneros, diversidades y ciudadanía’ del Consell Llatinoamericà de Ciències Socials (CLACSO) i la Comissió de Gènere del Colpis organitzem la I edició de Diàlegs feministes entre Argentina, Brasil i Catalunya mitjançant una trobada virtual per a reflexionar sobre l’estat dels drets humans de les dones i nenes i de contribuir als moviments socials feministes de diferents països.

 

Durant tres dies s’abordaran els temes següents: ciutadanies sexuals, les violències sexuals i masclistes i el paper dels moviments socials en les lluites feministes. En cada trobada es portarà a terme un anàlisi i un debat entre les expertes participants en relació amb els reptes i desafiaments que cal afrontar en els tres països participants: Argentina, Brasil i Catalunya.

 

Les trobades seran el dilluns 26 d’abril, el dimecres 28 d’abril i el dilluns 3 de maig  a les 17h de la tarda CET i a les 12h del migdia a Argentina i Brasil. Es retransmetrà en directe pel canal de Youtube del Col·legi: Colpis Catalunya.

 

El webinar és gratuït i es farà en castellà per a obrir la participació a les persones residents en països de llengua hispana.

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web