ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

IV JORNADA PENSEM#NACIÓ XXI

Els dimarts 4, 11 i 18 de maig, de 18.30h a 20h (online)
IV JORNADA PENSEM#NACIÓ XXI

Què vol dir un país articulat territorialment? Ho són els Països Catalans? Quines connexions ens cal traçar a través del territori per mirar al futur des de la nostra història? Com podem construir les polítiques territorials des de les necessitats de la ciutadania? Hi pot haver solucions compartides entre els grans poblaments i els més petits? Fins a quin punt es pot planificar el poblament del territori?

 

Aquestes són algunes de les qüestions que es debatran a la propera Jornada PENSEM#NACIOXXI organitzada per l'’ACP i la Fundació Congrés de Cultura Catalana que enguany estarà dedicada a la reflexió sobre el model territorial del país.

 

Entre els ponents hi haurà Xavier Duran, Arnau Queralt, Ramon Ribera, Itziar González, Oriol Estela, Mar Satorras, Margalida Ramis, Roser Vernet, Sergi Saladié, Andreu Domingo, Carme Ferrer, Pili Sanmartín i Andreu Escribà.

 

La jornada es dividirà en 3 sessions telemàtiques que tindran lloc en tres setmanes consecutives, els dimarts 4, 11 i 18 de maig, en la franja horària 18:30-20hores. Podeu consultar aquí el programa complet i aquí podeu fer les inscripcions.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web