ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

3a SESSIÓ DELS I DIÀLEGS FEMINISTES ENTRE ARGENTINA, BRASIL I CATALUNYA

Dilluns 3 de maig, a les 17h
3a SESSIÓ DELS I DIÀLEGS FEMINISTES ENTRE ARGENTINA, BRASIL I CATALUNYA

El proper dilluns 3 de maig tindrà lloc la tercera i última sessió dels I Diàlegs Feministes entre Argentina, Brasil i Catalunya organitzats conjuntament amb el Centre d’Estudis sobre Democratització i Drets Humans (CEDEHU) CEDEHU UNSAM Argentina, el Grup de Treball (GT) ‘Luchas antipatriarcales, familias, géneros, diversidades y ciudadanía’ del Consell Llatinoamericà de Ciències Socials (CLACSO) i la Comissió de Gènere del Colpis. 

 

La sessió estarà dedicada als moviments socials i les lluites feministes en aquests països amb ponents d'excepció a banda i banda de l'Atlàntic. Comptarem amb Graciela Di Marco, Doctora Honoris Causa per la Universitat Nacional de Misiones (Argentina) i directora del Centre d'Estudis sobre Democratització i Drets Humans a la Universitat de San Martin (CEDEHU-UNSAM), Argentina; Montse Pineda, Coordinadora d'Incidència Política de Creación Positiva i Vicepresidenta Segona del Consell Nacional de Dones de Catalunya (CNDC) i María Teresa Bosio, presidenta de Católicas por el Derecho a Decidir i docent a la Universitat de Córdoba (Argentina). 

 

La trobada es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube del Colpis, Colpis Catalunya, a partir de les 17h de la tarda (hora catalana). En aquest canal estan ja disponibles els vídeos de les sessions anteriors. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web