ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS I L'OFICINA DEL PARLAMENT EUROPEU A BARCELONA SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

EL COLPIS I L'OFICINA DEL PARLAMENT EUROPEU A BARCELONA SIGNEN UN ACORD DE COL·LABORACIÓ

El Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya (COLPIS) i l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona han signat un acord de col·laboració entre totes dues entitats per a la IX legislatura del Parlament Europeu (fins al juny de 2024). L’acord té com a objectiu coordinar i impulsar línies de treball conjuntes, com ara l’organització d’actes sobre temes d’interès comú, incloent conferències, presentacions o debats, entre d’altres.

 

El degà del Colpis, Jordi Pacheco, i el cap de l’Oficina del Parlament Europeu a Barcelona, Sergi Barrera, han formalitzat l’acord avui, 30 d’abril, a l’Oficina del Parlament Europeu. L’acord preveu l’intercanvi d’informació sobre els actes que puguin ser d’interès, així com l’organització conjunta d’esdeveniments, que poden incloure també altres col·laboradors i fer-se a diferents punts de Catalunya.

 

L’acord signat també preveu que l’Oficina del Parlament Europeu participi en les activitats de formació que pugui fer el COLPIS sobre l’Eurocambra i la seva agenda política, i assessori el Col·legi a les visites que es puguin efectuar a Brussel·les.

 

Entre les activitats plantejades per als propers mesos, hi ha previstes accions relatives a la Conferència sobre el Futur d’Europa.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web