ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTACIÓ DEL PORTAL PARTICIPA CATALUNYA

Dijous 20 de maig, a les 10h (en línia)
PRESENTACIÓ DEL PORTAL PARTICIPA CATALUNYA

El dijous 20 de maig es presenta ParticipaCatalunya.cat, un portal sectorial per a professionals i experts en participació ciutadana de Catalunya que neix amb els objectius estratègics de crear comunitat i compartir coneixement en aquest àmbit.

 

El nou portal segueix el model de TransparenciaCatalunya.cat, que pretén esdevenir un instrument per a l’intercanvi d’informació i coneixement, conèixer i participar en iniciatives de formació en metodologies i instruments per a la participació, accedir a recursos de tot tipus –especialment aquells generats des de l’Administració– i, en última instància, conformar comunitats d’aprenentatge i de pràctica que esdevinguin referents en el sector. 

 

La presentació es farà en línia, el dijous 20 de maig, a les 10h del matí amb la presència del conseller d’Acció Exterior, Relacions Institucionals i Transparència, Bernat Solé quipresentarà la nova infraestructura tecnològica de participació ciutadana. A  continuació, seguirà el debat Ecosistema de Participació Ciutadana, que comptarà amb Silvia Luque Delgado, directora de la Fundació Ferrer i Guàrdia; Àstrid Desset i Desset,vicepresidenta de l'Associació Catalana de Municipis i Ismael Peña-López, director General Participació Ciutadana i Processos Electorals. L'acte serà moderat per Toni Forteza, periodista especialitzat en Participació. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web