ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

DEBAT EN LÍNIA: MÈXIC. ANÀLISI DEL RESULTAT ELECTORAL I ALTRES REPTES DEL PAÍS

Avui dimecres 09/06 a les 17h
DEBAT EN LÍNIA: MÈXIC. ANÀLISI DEL RESULTAT ELECTORAL I ALTRES REPTES DEL PAÍS

Avui dimecres 9 de juny a les 17h, la Comissió de Relacions Internacionals organitza  una sessió dedicada a Mèxic de la mà de Lleïr Daban, delegat del Govern de Catalunya a aquest país des d'octubre de 2019.

 

L'objectiu de la sessió se centrarà, d'una banda, a fer una anàlisi de la situació política i dels resultats de les eleccions del dia 6 de juny. En aquestes eleccions es renoven la cambra de diputats, estats, congressos locals, ajuntaments i juntes municipals i es preveu la participació de 94 milions de ciutadans inscrits al padró electoral.  D'altra banda, durant la sessió també tindrem l'oportunitat de parlar d'altres reptes als quals està fent front el país i coneixer les tasques que hi realitza la delegació del Govern.  


Lleïr Daban és delegat del govern de Catalunya a Mèxic des d'octubre de 2019. És llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Té un màster en Màrqueting Polític per l’Institut de Ciències Polítiques i Socials i un postgrau en Psicocreativitat per la UAB, a més de diversos cursos d’especialització en planificació estratègica i construcció del discurs públic.

 
Des de l’any 2012, ha treballat com a consultor en comunicació estratègica a Mèxic; fins al 2014, a l’Instituto d’Artes y Oficios i posteriorment, com a director d’estratègia d’Equipo de Campaña i com a director d’Strategic. També ha treballat com a professor universitari convidat al Màster en Màrqueting Polític de l’ICPS.

 

La sessió es realitzarà en format virtual, a través de la plataforma Zoom. L'accés és obert a tothom, però cal inscriure's prèviament en el formulari que trobareu en aquest enllaç

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web