ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ÀGORA GOVERN OBERT: CONSULTA CIUTADANA PER A PROPOSAR ELS EIXOS DELS FUTURS GP

Termini màxim: 24 de maig El passat mes d’octubre de 2020 Catalunya es va incorporar a l’Open Government Partnership (OGP), l’Aliança Mundial de Governs Oberts que engloba més de 200 territoris dels cinc continents amb l’objectiu d’assegurar compromisos concrets per promoure el govern obert, empoderar la ciutadania, lluitar contra la corrupció i enfortir la governança amb la incorporació de noves tecnologies.
ÀGORA GOVERN OBERT: CONSULTA CIUTADANA PER A PROPOSAR ELS EIXOS DELS FUTURS GP

La incorporació de Catalunya a l’OGP que va comptar amb un gran suport d’institucions i entitats ciutadanes, comporta l’elaboració d’un Pla d’Acció OGP de forma cocreada entre administracions públiques i societat civil Aquest Pla d’Acció estarà format per diversos compromisos concrets en matèria de govern obert i que hauran de ser aplicats per les administracions catalanes (Generalitat i administració local) durant els propers anys.

 

Per a l’elaboració d’aquest Pla d’Acció, s’ha constituït recentment l’Àgora de Govern Obert i s’ha obert fins al 24 de maig una fase de consulta ciutadana per proposar i validar els eixos que serviran per definir els grups de treball en el marc dels quals es concretaran els futurs compromisos del Pla d'Acció OGP. Entre ells, es troba el de  Drets de les dones i perspectiva de gènere. Per a participar-hi caldrà que us registreu a la plataforma participa.gencat.cat (es demana correu electrònic, contrasenya i confirmació que rebreu al vostre correu).
 

 

Així doncs, des del grup motor i des del Colpis, us animem a participar activament en aquesta fase de consulta ciutadana. Teniu temps fins al 24 de maig. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web