ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PRESENTACIÓ DEL PRIMER INFORME DE PROGRÉS D'INTEGRACIÓ REGIONAL

Dijous 27 de maig a les 10h (en línia)
PRESENTACIÓ DEL PRIMER INFORME DE PROGRÉS D'INTEGRACIÓ REGIONAL

La UfM, en col·laboració amb l’Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmics (OCDE) i la Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ), presentarà demà dijous 27 de maig el seu primer Informe de progrés sobre integració regional.  

 

L’Informe examina cinc àrees de la integració regional: integració comercial, integració financera, integració d’infraestructura, moviment de persones i investigació i educació superior. El document presenta descobriments clau i recomanacions polítiques per a cadascuna d’aquestes àrees, basats en indicadors de desenvolupament específics que s’han pogut monitorar al llarg del temps.

 

L’acte comptarà amb representants dels diferents processos d’integració regional, àrees de lliure comerç i unions polítiques i econòmiques intergovernamentals, que compartiran les seves experiències en la promoció de la integració regional i mostraran les millors pràctiques i històries d’èxit que es puguin adaptar i replicar en l’àrea euromediterrània.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web