ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

DIA ORWELL 2021 AL CCCB. L'ULL OMNIPRESENT: VIGILÀNCIA DIGITAL A XINJIANG

Dilluns, 31 de maig a les 18.30h
DIA ORWELL 2021 AL CCCB. L'ULL OMNIPRESENT: VIGILÀNCIA DIGITAL A XINJIANG

Segons diversos estudis d'organitzacions de defensa dels drets humans, es calcula que en els últims anys prop d'un milió de uigurs i altres minories musulmanes han estat internats en camps de reeducació a la regió de Xinjiang. Els experts ho consideren una de les persecucions per raons ètniques i religioses més importants des de la Segona Guerra Mundial.

 

En aquesta sessió, el CCCB comptarà amb la participació del premiat periodista Ben Mauk, col·laborador a mitjans com The New Yorker i The New York Times i un dels pocs que ha pogut investigar el que està passant a la regió de Xinjiang, que conversarà amb l'expert en la Xina moderna i contemporània Manel Ollé.

 

La seva mirada anirà acompanyada per la projecció del documental Undercover: Inside China's Digital Gulag (Robin Barnwell, 60 min), una de les poques peces que s'ha pogut realitzar sobre el tema, guardonat amb el Premi BAFTA 2020, i que s'emet en una sala pública per primera vegada a Espanya.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web