ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA – CANVIS ALS ESTATUTS

Dilluns 14 de juny, a les 18h
CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA EXTRAORDINÀRIA – CANVIS ALS ESTATUTS

El 17 de setembre passat l’Assemblea General del Col·legi va aprovar una nova versió dels Estatuts col·legials, que -tal com és preceptiu- es va enviar al Departament de Justícia de la Generalitat per a la seva validació i posterior publicació al DOGC. Des de llavors s’ha estat en converses amb els representants de la Generalitat per tal d’acordar un text al qual no posessin objeccions (essent la discrepància fonamental referida a les noves titul·lacions que el Colpis considera que ha de poder col·legiar). Fruit d’aquestes converses, es presenta ara la reformulació dels articles d’Estatuts respecte als quals la Generalitat demana canvis per a la seva aprovació per part de l’Assemblea extraordinària del Col·legi.

 

Per aquest motiu i, a través de la present, se us convoca a l’assemblea extraordinària del Colpis que tindrà lloc el dia 14 de juny, a les 18:00 hores, per mitjans telemàtics, amb un únic punt de l’ordre del dia:

 

  • Aprovació de les modificacions indicades pel Departament de Justícia de la Generalitat a la proposta de reforma d’Estatuts que el Colpis va aprovar 

 

L'Assemblea es portarà a terme en línia a través de la plataforma Zoom. Hi podeu accedir des d'aquest enllaç. Caldrà que entreu amb un perfil que mostri la identitat (nom i cognom) de la persona col·legiada que vol participar en l’assemblea. D’entrada es quedarà en la sala d’espera, i un cop s’hagi comprovat la condició de col·legiat/da, es donarà entrada a la reunió.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web