ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

OBERTA LA CONVOCATÒRIA D'AJUT A LA RECERCA LLEGAT PASQUAL MARAGALL 2021

Data límit de presentació: 15 de setembre
OBERTA LA CONVOCATÒRIA D'AJUT A LA RECERCA LLEGAT PASQUAL MARAGALL 2021

La Fundació Catalunya Europa amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i el Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya, convoca la 8a edició de l'Ajut a la Recerca Llegat Pasqual Maragall. L’ajut promou i estimula a investigadors i investigadores a realitzar estudis sobre els principals àmbits en els quals es van materialitzar el pensament i l'acció política de Pasqual Maragall, tant en la seva dimensió històrica com en el seu plantejament actual.

 

L'ajut està dotat en 5.000€. Poden sol·licitar aquest ajut les persones que tinguin experiència acreditada en recerca en el camp de les ciències socials i que tinguin 40 anys o menys en el moment de presentar la sol·licitud.

 

El jurat valorarà com a mèrit principal que la recerca projectada tingui com a objecte els aspectes històrics o la vigència actual dels camps del pensament i l’acció política de Pasqual Maragall, i més concretament les polítiques socials dels governs locals, la governança metropolitana en perspectiva europea i el rol de les ciutats en la definició i aplicació de polítiques europees pel que fa l’Àmbit Ciutat i, la governança multinivell i la subsidiarietat a Espanya i a Europa, l’Europa social, l’impuls europeu a les transicions climàtica o digital i la cooperació territorial a Europa dins l’Àmbit Europa.

 

La data límit per presentar les propostes és el 15 de setembre de 2021.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web