ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CRIDA PER RECOLLIR TREBALLS SOBRE LES APORTACIONS DE LA SOCIOLOGIA ALS EFECTES DEL COVID19

CRIDA PER RECOLLIR TREBALLS SOBRE LES APORTACIONS DE LA SOCIOLOGIA ALS EFECTES DEL COVID19

L’Associació Catalana de Sociologia (ACS) treballa en un projecte multidisciplinari per a identificar, classificar, analitzar i visibilitzar les aportacions científiques que s’han fet des del camp de la sociologia per analitzar les mutacions socials que ha provocat i està provocant la pandèmia de COVID-19.

 

Per aquest motiu fem extensiva la crida de l’ACS per a què els i les professionals de la sociologia que hi estiguin interessats/des enviïn les seves publicacions, articles, xerrades, o altres accions de divulgació i transferència al voltant de les problemàtiques socials derivades de la pandèmia i de la seva gestió i afectació des dels inicis i durant la seva evolució. La recerca també està oberta a incloure les referències de línies d’investigació, projectes de recerca tan d’àmbit públic com privat, acadèmic i professional a nivell nacional o internacional per tal de visibilitzar les aportacions d’aquesta disciplina a la societat.

 

Totes les persones que estiguin interessades en col·laborar en aquest recopilatori poden escriure a l’ACS a la direcció de correu electrònic acs@iec.cat preferiblement abans del 15 de juny de 2021.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web