ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS S'UNEIX A LES CONDEMNES DELS 5 ASSASSINATS MASCLISTES DE JUNY DE 2021 DEL CNDC

EL COLPIS S'UNEIX A LES CONDEMNES DELS 5 ASSASSINATS MASCLISTES DE JUNY DE 2021 DEL CNDC
El Colpis s'uneix a la declaració de condemna dels cinc feminicidis ocorreguts en el que va de juny de 2021 impulsada pel Consell Nacional de les Dones de Catalunya, del qual el Col·legi forma part a través de les representants de la Comissió de Gènere. 

La Declaració emfatitza que els darrers assassinats no són fets aïllats, sinó que se n'han pogut comptabilitzar 1091 des de l'any 2003, producte d'una situació "profundament estructural" i que "pretén ser disciplinadora a través del terror, per a totes les dones". 

Així, el manifest destaca la necessitat de desenvolupar la Llei 17/2020, de modificació de la Llei 5/2008 del dret de les dones a l'eradicació de les violències masclistes així com de totes les eines necessàries per denunciar efectiva i realment aquestes situacions. La declaració exigeix, doncs, a la nova Conselleria de Feminismes i Igualtat i a tot el Govern, que l'establiment de mesures que puguin reduir el risc de futurs feminicidis esdevinguin una prioritat de primer ordre. 
ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web