ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI PRESENTA UNA AL·LEGACIÓ A EMATSA

Per omissió dels i les nostres titulats/des
EL COL·LEGI PRESENTA UNA AL·LEGACIÓ A EMATSA

En la seva tasca constant de representació del col·lectiu de politòleg(ue)s i sociòleg(ue)s, el Col·legi va presentar un escrit d'al·legació al senyor Daniel Milan Cabré, director-gerent d’EMATSA (Empresa Muncipal Mixta d’Aigües de Tarragona, S.A.), amb motiu de l'omissió de titulats i titulades de les nostres disciplines en Ciències Polítiques i de l'Administració a la convocatòria del procés selectiu d'una plaça de tènic/a de contractació.

 

Malgrat que EMATSA no ha tingut en compte als i les titulats/des d'aquest Col·legi per aoptar a la plaça esmentada, el Col·legi defensa que les tasques del lloc de treball que s'han de dur a terme es corresponen plenament amb les competències professionals dels/les nostres titulats/des.

 

Per aquest motiu, el passat 3 de juny el Col·legi va sol·licitar que es corregeixi aquesta omissió en aquesta i en futures convocatòries per a llocs de gestió administrativa a EMATSA.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web