ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EXPERTS/ES SOCIÒLEGS/OGUES D'ARREU DEL MÓN A LA VOSTRA DISPOSICIÓ GRÀCIES A L'ESA CONFERENCE 2021

Del 31 d'agost al 3 de setembre, a Barcelona
EXPERTS/ES SOCIÒLEGS/OGUES D'ARREU DEL MÓN A LA VOSTRA DISPOSICIÓ GRÀCIES A L'ESA CONFERENCE 2021

Del 31 d’agost al 3 de setembre tindrà lloc a Barcelona -amb caràcter virtual- la 15a Conferència de l’European Sociological Association, en la qual s’espera que hi participin més de 3000 sociòlegs/gues d’arreu del món. El tema central de la trobada serà “Sociological Knowledges for Alternative Futures”.

 

Aprofitant el fet que l’esdeveniment ens brinda l’oportunitat de tenir entre nosaltres grans especialistes del món de la sociologia,  alguns de les persones que presentaran ponències en la Conferència s’han ofert a realitzar activitats de “extensió” dels seus coneixements sociològics, i s’han posat a disposició de les institucions i entitats catalanes que vulguin organitzar algun acte (des d’una xerrada fins a seminaris o reunions de treball) amb elles. En la majoria de casos, la llengua de l’acte en qüestió hauria de ser l’anglès i les dates haurien d’estar al voltant dels dies de la Conferència –tot i que en alguns casos podria fer-se també amb posterioritat.

 

Adjuntem una primera llista de persones expertes que estan a la vostra disposició, amb els seus perfils i els temes que dominen -i al voltant dels quals hauria de girar l’activitat que s’organitzés.

 

Per a més informació, o si desitgeu comptar amb alguna d’aquestes persones, contacteu-nos a gerencia@colpis.cat indicant en el camp ‘assumpte’: Extensió ESA Conferència. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web