ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

'URBAN NATURE', UNA PEL·LÍCULA TRANSITABLE DE RIMINI PROTOKOLL, AL CCCB

Del 2 de juliol al 19 de setembre
 'URBAN NATURE', UNA PEL·LÍCULA TRANSITABLE DE RIMINI PROTOKOLL, AL CCCB

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acollirà entre el 2 de juliol i el 19 de setembre Urban Nature, una instal·lació performativa de la companyia teatral Rimini Protokoll que pretén transformar la nostra mirada sobre la vida a les ciutats amb una experiència immersiva.


L’exposició permet recórrer la ciutat com a escenari on l’espectador es converteix en protagonista ja que la instal·lació permet anar adoptant els rols dels set personatges de l’obra: un catedràtic d’història econòmica i ambiental, un empresari de  les noves economies vinculades a la tecnologia i les ciutats, una noia que va viure al carrer, una nena del barri del Raval, una treballadora de l’economia submergida, un guarda de presons i una assessora financera.


Urban Nature reobre així el debat sobre la gestió de recursos naturals com l’aigua, el dret a l’habitatge digne, l’expansió de noves economies i models de feina, les desigualtats entre els veïns o la mirada de les generacions més joves sobre el futur de les ciutats.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web