ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

SEMINARI: JOVENTUT, EDUCACIÓ I PODER. L'EMPODERAMENT JUVENIL ÉS UNA QUIMERA?

Dilluns 05/07 i dimarts 06/07
SEMINARI: JOVENTUT, EDUCACIÓ I PODER. L'EMPODERAMENT JUVENIL ÉS UNA QUIMERA?

La posició de les persones joves en els models socials dominants sempre ha estat controvertida. Segurament, entre altres raons que hi poden incidir, hi té molt a veure la pròpia consideració de la joventut vinculada al procés d’emancipació i autonomia. La necessitat de la joventut de fer-se un lloc en la societat adulta establerta és legítima i alhora necessària per a la pròpia societat. Es constata, doncs, una necessitat mútua, no exempta de conflictes, resistència i equilibris de poders.

 

L’objectiu del seminari es contribuir al debat del paper que les persones joves tenen en la societat actual i cercar estratègies que facilitin una societat més inclusiva i equitativa. Amb la voluntat de contribuir a aquest objectiu el seminari s’inicia presentant una proposta de declaració a favor de l’empoderament de les persones joves que el segon dia es sotmetrà a discussió i aprovació, si escau.

 

L’esdeveniment virtual es realitzarà els dies 5 i 6 des de les 9 a les 14 hores en la plataforma Zoom. Es realitzarà en castellà i català amb traducció simultània. Per a participar-hi, cal inscriure's prèviament. 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web