ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

JA DISPONIBLE L'INFORME ANUAL 2020 DE L'UfM

Descarregable en linia!
JA DISPONIBLE L'INFORME ANUAL 2020 DE L'UfM

L’any 2020 ha marcat una fita en la celebració de la cooperació i el diàleg euromediterranis amb el 25è aniversari de l’Associació Euromediterrània, també coneguda com el Procés de Barcelona, llançada el 28 de novembre de 1995. Aquest marc de diàleg va néixer d’un compromís per a enfortir les relacions entre Europa i els països del sud i l’est del Mediterrani i més tard, va donar lloc a la creació de l’UpM.

 

Però a mesura que es va fent balanç del que s’ha aconseguit en els últims 25 anys i es fa una reflexió sobre el futur del diàleg euromediterrani, el món tal i com el coneixem està canviant ràpidament davant dels reptes sense precedents i empeny a repensar els sistemes dels que depenem.

 

L’inici de la pandèmia no va deixar la vida de ningú indiferent i, fins i tot, un any després, l’activitat normal encara no s’ha recuperat per a molta gent. Pel seu rol únic com a plataforma de diàleg a la regió, acostumada a apropar persones i opinions com un lloc per a compartir idees i decidir accions, la UpM no va ser l’excepció. No obstant, l’organització no es va desanimar i va seguir assumint les seves responsabilitats de suport a la recuperació del món posterior a la pandèmia.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web