ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ASSEMBLEA GENERAL DEL COLPIS 2021

I eleccions per a renovar la junta de govern del Col·legi Avui dijous 15 de juliol tindrà lloc l'Assemblea General Ordinària Anual del Colpis i, a continuació, l'Assemblea General Extraordinària Electoral on es votarà la nova junta de govern del Col·legi.
ASSEMBLEA GENERAL DEL COLPIS 2021

La Junta de Govern en funcions convoca als i les membres del Colpis a l'Assemblea General Ordinària anual del Col·legi, que tindrà lloc avui dijous 15 de juliol a les 18h de la tarda en format virtual. En aquest enllaç podeu trobar l'ordre del dia 

 

A continuació, a les 19h de la tarda, tindrà lloc l'Assemblea General Extraordinària Electoral on es votarà la nova junta de govern, que encapçalarà el Col·legi durant els propers quatre anys. La única candidatura presentada, Colpis 2021, de nou, proposa continuar apostant per posar en valor les aportacions reals i potencials que la sociologia i la ciència política fan al conjunt de la societat així com altres idees que podeu trobar en detall al dodecàleg que configura el seu programa. 


Els i les membres del Col·legi rebreu tots els detalls per accedir a les Assemblees i realitzar les votacions pertinents mitjançant el butlletí del Colpis. 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web